Connect with us

Actualitat

Una mica més de 1.400 persones assistiren a les Completes de Manacor

Una mica més de 1.400 persones assistiren a les Completes de Manacor

El rector, Antoni Amorós, abans de començar la celebració religiosa, presidida per primera vegada pel Bisbe de Mallorca, va deixar clar que les limitacions de l’aforament obeïen a raons estrictament de seguretat

Finalment, una mica més de 1.400 persones van poder seguir a l’interior de l’Església Gran de Manacor les Completes celebrades ahir a la nit com marca la tradició. El rector, Antoni Amorós, abans de començar la celebració religiosa, presidida per primera vegada pel Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va voler llevar ferro a les desavinences amb els responsables polítics de l’Ajuntament al voltant de les limitacions de l’aforament, deixant clar ahir que la decisió obeïa únicament a les mesures de seguretat que els cossos policials havien establert.

El batle Miquel Oliver, com a mostra de suport amb els assistents que no van poder accedir a l’interior del recinte, tampoc no va travessar el portal gran com havia anunciat hores abans.

Les portes del portal principal quedaren obertes i moltes persones pogueren seguir les Completes des de l’exterior. Una al·lota, moments abans de l’inici de la Missa, va haver de ser desallotjada per no trobar-se bé.

Cal esperar a veure com es pot resoldre el tema de l’aforament de cara a les properes edicions. Batle i rector coincideixen a l’hora de reconèixer que caldrà estudiar possibles mesures amb el propòsit que ningú no es quedi fora de la festa.

L’acte es va poder celebrar sense incidents ni protestes.

Són tendència