Connect with us

Actualitat

L’aforament a les Completes de Manacor provoca fortes discrepàncies entre l’Església i l’Ajuntament

La dràstica reducció de l'aforament a les Completes de Manacor provoca fortes discrepàncies entre l'Església i l'Ajuntament

La previsió inicial de permetre l’accés a més de 1.400 persones ha quedat reduït a només 600, segons han comunicat anit els responsables eclesiàstics amb motiu del segon assaig, dient que “la decisió s’havia pres des de les més altes instàncies”

Rebel·lió i malestar amb la dràstica reducció de l’aforament per poder assistir aquest dilluns a les Completes de Manacor.

La previsió inicial de permetre l’accés a més de 1.400 persones ha quedat reduït a només 600 persones, segons han comunicat anit els responsables eclesiàstics amb motiu del segon assaig, dient que “la decisió s’havia pres des de les més altes instàncies”. Aixi ho han explicat el rector Toni Amorós i el director de l’assaig, Xavier Gelabert.

La decisió ha provocat les protestes per part de moltes de les persones, majoritàriament gent jove, que havien assistit anit al darrer assaig. El batle de Manacor, Miquel Oliver, poc després s’ha pronunciat a través de les xarxes socials, manifestant les seves discrepàncies amb la decisió anunciada per Xavier Gelabert, amb l’afegit de fer saber que “com a mostra de suport a la gent que ha quedat fora, vos comunic que demà jo no entraré a Completes”.

El vídeo que acompnaya la notícia correspon a un moment de la situació creada avui vespre a l’interior de l’Església Gran mentre els assistents escoltaven resignats i enfadats a les explicacions. Com a compensació, Xavier Gelabert ha comunicat als presents que es cantaria el cant dels Goigs. És la primera vegada, que és entonat en uns assajos previs a la festa.

A continuació, la versió dels fets per part del batle Oliver que ha divulgat a través de les xarxes socials.

Són tendència