Connect with us

Actualitat

Un home, de 78 anys, surt il·lès d’un aparatós accident de trànsit dins del nucli urbà de Manacor

Un home de 78 anys surt il·lès d'un aparatós accident de trànsit dins del nucli urbà de Manacor

Els fets han ocorregut aquesta passada nit en l’avinguda del Parc, després d’impactar el cotxe que conduïa contra un vehicle policial, una palmera i quedar bolcat a l’interior d’una rotonda

Agents de la Policia Local de Manacor han intervingut aquesta passada matinada en un greu accident de circulació després que un conductor, de 78 anys, al volant d’un turisme d’alta gamma que circulava a molta velocitat, impactes en una de les rotondes existents al llarg de l’avinguda del Parc de Manacor.

En aquest incident també es va veure afectat un cotxe patrulla de la Policia Local que en el moment dels fets transitava per la zona i que va rebre un impacte previ per part del cotxe sinistrat, abans que xoqués contra una de les palmeres situades en la rotonda i quedes bolcat a l’interior de la infraestructura viària, i amb l’arbre afectat tombat damunt del vehicle.

La víctima, que va quedar atrapada a l’interior del cotxe, va haver de ser rescatada pels bombers. L’home, que viatjava tot sol, no presentava cap mena de contusió malgrat la gravetat de l’accident que acabava de sofrir.

El conductor va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, donant un resultat de 0,8, amb l’afegit que tampoc disposava del preceptiu permís de conduir perquè li havia estat retirat

Diverses dotacions de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets per a assistir als possibles ferits i fer-se càrrec del corresponent part del sinistre. El conductor va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, donant un resultat de 0,8, amb l’afegit que tampoc disposava del preceptiu permís de conduir perquè li havia estat retirat.

Els dos agents, R.D. i L.S., que viatjaven en el cotxe policial que va rebre l’impacte, van ser sotmesos posteriorment a un reconeixement mèdic a l’Hospital de Manacor per a determinar si havien sofert algun tipus de contusió. Aquesta possibilitat va quedar descartada una vegada van ser examinats.

A pesar de l’ensurt, els dos agents policials, en un gest de professionalitat que mereix ser ressaltat, decidiren reincorporar-se a les tasques de seguretat assignades durant el torn de nit.

Aquest era l’estat que presentava el vehicle policial poc després de rebre l’impacte.

Són tendència