Connect with us

Actualitat

Demanen les dimissions del regidor de Festes i del delegat de Portocolom per la polèmica de la Cavalcada dels Reis

L'Ajuntament lamenta els fets ocorreguts a Portocolom "amb l'actuació desafortunada d'un dels Reis"

El grup municipal socialista qualifica de “molts greus” els fets ocorreguts el passat 5 de gener i “cal exigir responsabilitats polítiques”

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Felanitx exigeix responsabilitats polítiques pels fets ocorreguts la setmana passada a Portocolom amb motiu de la Cavalcada dels Reis. El grup de l’oposició va aprofitar l’última sessió plenària celebrada pel Consistori per demanar la dimissió del regidor de Festes i el delegat de batlia a Portocolom.

Segons el portaveu socialista, Xisco Duarte,””els fets són prou greus per exigir responsabilitats polítiques. Consideram que haurien de dimitir davant la gravetat de fets, que varen posar en perill la seguretat de la celebració així com deslluir la nit més important pels nostres infants”.

També ha lamentat que des de l’Ajuntament, fins ara, ningú hagi assumit cap responsabilitat pels incidents i la postura del Consistori s’hagi limitat en qualificar de “fet aïllat” un succés que ha transcendit més enllà del municipi i de Mallorca.

Duarte ha afegit que “per sort, no s’ha de lamentar cap desgràcia, però es va posar en perill la seguretat de tots i la il·lusió dels nins i nines de Felanitx. En una festa infantil, no hi té cabuda l’alcohol”, ha afegit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència