Connect with us

Actualitat

Nevarà per Sant Antoni?

Nevarà per Sant Antoni?

Alguns pronòstics del temps vaticinen un canvi brusc de les temperatures de cara a la setmana que ve

Parlar de fred i neu després de les temperatures gairebé primaverals que hem tengut durant totes aquestes setmanes, resulta, com a mínim, sorprenent. Però no hem d’oblidar que, malgrat que no ho sembli, estem en ple hivern i les baixes temperatures haurien de tenir més protagonisme del que han demostrat fins ara.

Diem això, perquè alguns pronòstics del temps vaticinen un canvi brusc de les temperatures de cara a la setmana que ve, coincidint amb les festes de Sant Antoni. Alguns models meteorològics parlen sobre la possibilitat de precipitacions de cara al dilluns a la nit (revetlla de Sant Antoni), mentre que altres pronòstics, en canvi, avancen pluges i possibilitat de nevades per al dimarts, 17 de gener (festivitat de Sant Antoni) amb molt de fred i possibilitat de neu per damunt dels 400 metres o, fins i tot, a cotes més baixes.

Alguns models meteorològics avancen pluges i possibilitat de nevades per al dimarts, 17 de gener, amb molt de fred i possibilitat de neu per damunt dels 400 metres o, fins i tot, a cotes més baixes

Convé estar pendents en els pròxims dies de l’evolució del temps, perquè alguns mapes anunciïn un fort canvi de temps acompanyat d’una fortíssima baixada de les temperatures.

Mapa previsió del temps per al proper dimarts, 17 de gener, dia de Sant Antoni / GFS Wetterzentrale.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència