Connect with us

Comunitat

El Pi denuncia el col·lapse de recursos hídrics que acumula més de 4.000 expedients sense resoldre

El Pi denuncia el col·lapse de recursos hídrics que acumula més de 4.000 expedients sense resoldre

La formació regionalista exigeix que la directora general i el conseller de Medi Ambient donin explicacions

El portaveu d’El Pi al Parlament, Josep Melià, ha comparegut en roda de premsa per denunciar l’endarreriment flagrant de recursos hídrics que compta amb més de 4.000 expedients sense resoldre. “No pot ser que un servei públic sigui tan deficient. Les Illes Balears necessiten serveis públics de primera. No podem estar tres, quatre o cincs anys per donar una autorització o realitzar un informe perquè un projecte es pugui dur a terme.”, ha criticat Melià.

El portaveu de la formació regionalista ha anunciat que el seu grup ha registrat una sol·licitud de compareixença urgent de la directora general de Recursos Hídrics i del conseller de Medi Ambient perquè donin explicacions sobre el col·lapse en les tramitacions.

En aquest mateix sentit, Melià ha recordat que la formació ha proposat modificacions legals com la declaració responsable, per no haver d’esperar l’informe o l’autorització, així com esmenes als pressupostos per incorporar més tècnics i personal administratiu per fer les tramitacions més àgils.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència