Connect with us

Actualitat

Detinguda una parella a Manacor per simular un matrimoni fictici a canvi de 4.000 euros

Detingut un empresari de Manacor per diversos delictes contra els drets dels treballadors

Una funcionària d’un Ajuntament del Llevant és investigada pels fets

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut a una parella després d’haver simulat un matrimoni fictici, celebrat fa uns mesos en un Ajuntament de la zona del Llevant.

Els fets es remunten al passat mes de setembre, quan una dona es va personar en dependències policials, per a denunciar que mitjançant engany l’havien casat contra la seva voluntat amb un ciutadà d’origen brasiler i que es trobava en situació irregular.

A partir d’aquest moment el grup d’Estrangeria de la Comissària de Manacor, va començar a investigar els fets denunciats. Pel que sembla, la denunciant habria pactat amb l’home 4.000 euros a canvi del suposat matrimoni, i que una vegada que es va celebrar el pactat compromis, només li van ser abonats 500 euros, motiu pel qual la dona va decidir denunciar el cas.

Després de recaptar tota la informació , es va procedir a la detenció dels dos presumptes autors, per un delicte d’afavoriment de la immigració il·legal i per falsedat documental.

Una treballadora d’un Consistori del Llevant està sent investigada. Se li va prendre declaració com investigada no en qualitat de detinguda.

Les recerques policials pretenen comprovar si pogués haver-hi algun funcionari municipal implicat en la trama, que pogués haver afavorit de manera fraudulenta el pactat matrimoni.

Les recerques continuen obertes i no es descarten noves detencions.

Són tendència