Connect with us

Actualitat

Sant Antoni 2023 ja és aquí!

Sant Antoni 2023 ja és aquí!

El Patronat, que enguany compleix els 40 anys de la seva fundació, va presentar aquest dissabte el programa d’actes de la festa

Les festes de Sant Antoni 2023, coincideixen enguany amb els 40 anys de la fundació del Patronat i és per aquest motiu que el programa de la festa presentat aquest dissabte, reprodueix a la seva portada el penó del col·lectiu.

“Han passat 1089 dies d’ençà de la darrera festa”, recordà el president del Patronat, Antoni Gomila, que també va fer menció que el Patronat no podia “donar l’esquena a la igualtat”, referint-se a la incorporació d’una dona en el primer ball, d’aquest dimarts dia 10. En aquest sentit, el batle de Manacor, Miquel Oliver agraí al Patronat el fet d’haver recollit “allò que la societat vos demana”, ja que “les festes que es fan grans són les que s’adapten a la societat”. El batle també demanà seny i responsabilitat davant unes festes de Sant Antoni que es preveuen històriques, després de dos anys de cancel·lacions.

Antoni Llull Morey, qui va ser tresorer del Patronat de Sant Antoni en els anys de la recuperació de la festa, rebé també un sentit homenatge de part del Patronat, que li va fer entrega de la insígnia d’or. La seva neta, Natàlia Llull, agraí en nom de la família i de l’homenatjat el reconeixement.

Podeu consultar el programa complet de la festa en el següent enllaç.

Les festes de Sant Antoni 2023, coincideixen enguany amb els 40 anys de la fundació del Patronat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència