Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament lamenta els fets de Portocolom “amb l’actuació desafortunada d’un dels Reis”

L'Ajuntament lamenta els fets ocorreguts a Portocolom "amb l'actuació desafortunada d'un dels Reis"

El Consistori ha emès un comunicat qualificant de “fet aïllat” el que va passar aquest dijous amb motiu de la Cavalcada

L’Ajuntament de Felanitx ha emès un comunicat aquest dissabte arran dels fets esdevinguts aquest dijous passat durant la Cavalcada de Reis que va tenir lloc a Portocolom i que defrancdigital.com se’n va fer ressò durant el dia d’ahir. Les reaccions han estat moltes i diverses per part dels veïns que han expressat el seu malestar en aquestes darreres hores al voltant de la situació viscuda.

El Consistori lamenta l’incident que qualifica de “fet aïllat” i que atribueix únicament a un dels tres Reis, el comportament del qual qualifica de “desafortunat”. L’equip de govern considera que aquest fet “no ha de desmerèixer la feina dels voluntaris i les millores que s’han inclòs en les quatre cavalcades del municipi. Els infants quedaran contents, això és el més important”, ressalta la nota.

També destaca que l’Ajuntament de Felanitx sempre ha donat per suposada la responsabilitat de les més de 150 persones que formen part d’aquestes cavalcades “des del moment en què ho fan de forma voluntària”. S’aprofita la comunicació emesa pel departament de premsa, per “agrair especialment l’aportació de totes les persones i entitats que han fet possible la celebració del dia dels Reis: Protecció Civil, Policia Local, Guàrdia Civil, batucada, Banda de Música i aquests més de 150 voluntaris i voluntàries que han dedicat el seu esforç perquè un any més els Reis d’Orient arribessin a tots els nuclis urbans del municipi”.

El govern municipal dona per bo i considera suficient l’escassa presència d’efectius de la policia local durant la celebració. Únicament havia habilitats dos agents, i cap memebre de Protecció Civil, a l’hora de vetllar per la seguretat d’un esdeveniment que concentra centenars de persones

D’aquesta manera, el govern municipal dona per bo i considera suficient l’escassa presència d’efectius de la policia local durant la celebració. Únicament havia habilitats dos agents per vetllar per la seguretat d’un esdeveniment que concentra centenars de persones i on hi ha una destacada presència de nins i nines, i sense el suport de cap membre de Protecció Civil. Aquest fet també ha estat un dels motius que han provocat un bon nombre de protestes per part dels assistents a la convocatòria.

Són tendència