Connect with us

Actualitat

L’arribada dels tres Reis d’Orient a Portocolom ‘esquitxada’ per la polèmica

L'arribada dels tres Reis d'Orient a Portocolom 'esquitxada' per la polèmica

Diversos assistents han qualificat de “vergonyós” l’estat que presentaven les seves majestats visiblement perjudicats pel consum d’alcohol

L’arribada dels Reis d’Orient aquest dijous a la nit a Portocolom serà recordat més aviat com un episodi trist i no com la nit màgica que suposa per als nins i nines trobar-se amb l’esperada i anhelada visita de Melcior, Gaspar i Baltasar.

La posada en escena que presentava la celebració, sense cavalls ni bengales, pel que sembla, es va veure tristament accentuada amb l’estat que presentaven les seves majestats visiblement perjudicats pel consum d’alcohol durant les hores prèvies a la festa, segons el testimoni de diversos assistents, que no han tardat a l’hora d’expressar el seu malestar en diverses xarxes socials, entre elles les del mateix Consistori. Alguns comentaris no han tingut objeccions en qualificar la situació viscuda de “vergonyosa”.

Alguns comentaris en les xarxes socials no han tingut objeccions en qualificar la situació viscuda de “vergonyosa”

Pel que sembla, el llistat de despropòsits va tenir el seu punt de partida en els preparatius previs a la cavalcada, quan els reis mags i la resta de la comitiva s’estaven vestint en les dependències del Centre Cívic de Portocolom en presència de diversos nins i nines que rondaven pel lloc.

Durant el trajecte amb barca que traslladava a la comitiva real entre Cala Marçal i Portocolom, el consum de cervesa va continuar sent la nota predominant, segons han reconegut alguns presents, que també han lamentat que únicament hi hagués dos agents de la policia local habilitats per a vetllar per la seguretat de l’esdeveniment i cap efectiu de Protecció Civil. Així i tot, cal destacar que la celebració va poder desenvolupar-se sense haver de lamentar incidents. Tot un miracle.

També va causar sorpresa que la intervenció d’alguns membres de la comitiva real, que dirigiren unes paraules de salutació al públic amb motiu de la seva arribada, fos en castellà.

Una nit de màgia, il·lusió i alegria que no va estar a l’altura del moment en el cas de Portocolom, a diferència de Cas Concos, que va destacar per la seva escenificació i naturalitat.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència