Connect with us

Vist a les xarxes

L’home donat per desaparegut a Mallorca la passada Nit de Nadal es trobava a Manacor mentre era cercat

L'home donat per desaparegut a Mallorca la passada Nit de Nadal es trobava a Manacor mentre era cercat

Miquel Roldán Llinás, de 36 anys, i conegut dins els àmbits musicals de l’illa, ha publicat una carta en una xarxa social en la qual explica els motius de la seva marxa: “Em vaig equivocar”

El músic Miquel Roldán Llinás, de 36 anys, que va ser donat per desaparegut la passada nit de Nadal i que va generar una gran alarma social a Mallorca, ha publicat aquestes últimes hores una carta en una xarxa social on explica els motius de la seva misteriosa marxa: “Un joc de detectius amb què, òbviament, em vaig equivocar”. L’home en el seu relat dels fets explica que la seva intenció mai no va ser suïcidar-se, però sí provocar un cert debat sobre la salut mental i el suïcidi.

En el seu escrit, que ha decidit divulgar-ho mitjançant la web del grup musical al qual pertany ‘SomRock’, explica que “mentre succeïa tot això, jo ja havia arribat a la casa de camp dels afores de Manacor on passaria uns dies: Completament aliè a com s’anaven desenvolupant els esdeveniments, desconnectant de tot… El 27 a la nit, l’amo de la casa on em trobava va veure la meva imatge publicada a la premsa, i em va fer saber que m’estaven cercant. Allà és quan veig que la cosa s’ha esqueixat, encara que no en som conscient ni del 10% del que realment estava passant… Li deman que em deixi aquella nit per pensar bé el que diré, i l’endemà vaig enviar un àudio al meu pare des del mòbil. El més important per a mi era que sabessin que estava bé, que només havia anat a desconnectar”.

Agraeix les mostres de suport rebudes, però també reconeix que sé que ha decebut de molta gent. Diu que una vegada donades les explicacions li agradaria tancar el tema i passar pàgina.

Si voleu llegir l’escrit sencer ho podeu fer clicant el següent enllaç.

Són tendència