Connect with us

Comunitat

“La nova variant de la Xina previsiblement arribarà a Balears”

"La nova variant de la Xina previsiblement arribarà a Balears"

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha fet una crida a la població perquè es posin la quarta dosi de la vacuna

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha fet una crida a la població perquè es posin la quarta dosi de la vacuna contra la COVID, davant l’augment de casos de coronavirus i de grip i especialment la nova variant de la Xina que “previsiblement arribarà a Balears”, ha declarat.

“Aquesta quarta dosi ve preparada per a les variants que tenim, com a òmicron, però s’espera que tingui una protecció important davant de la nova variant detectada a la Xina, que encara no s’ha detectat a les Balears, però cal estar preparats”, ha manifestat.

La consellera ha concretat que s’ha doblat la incidència de la grip en les darreres dues setmanes en el conjunt de les Illes, que ha passat de 60 casos per 100.000 habitants a 118 casos.

Així mateix, actualment, hi ha dues persones ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i 35 persones hospitalitzades en planta per la COVID, però s’espera que la incidència continuarà pujant previsiblement les pròximes setmanes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència