Connect with us

Actualitat

Detingut un home per dos robatoris amb violència als carrers de s’Arenal de Llucmajor

Detingut un home per dos robatoris amb violència als carrers de s'Arenal de Llucmajor

Va abordar a dues persones amb un ganivet, a qui va exigir que li entregassin les seves pertinences

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, de 35 anys i de nacionalitat espanyola, per dos suposats delictes de robatori amb violència i intimidació, totes dues comeses sobre vianants en la zona de s’Arenal de Llucmajor.

El detingut va abordar a dues persones a les quals va intimidar amb un ganivet i les va amenaçar d’agredir-les si no li lliuraven les seves pertinences. En un dels casos, va obligar la víctima a acudir a un caixer per a treure doblers.

Les recerques dutes a terme per aquests fets, van permetre identificar a l’autor, i van comprovar que es tractava d’un delinqüent habitual amb antecedents per fets similars. Els agents ho van localitzar i van procedir a la seva detenció.

En el moment que era arrestat, els mateixos agents van presenciar com l’home proferia insults i vexacions a la seva parella, sent-li també atribuït un suposat delicte de violència de gènere

En el moment que era arrestat, els mateixos agents van presenciar com l’home proferia insults i vexacions a la seva parella, sent-li també atribuït un suposat delicte de violència de gènere.
El detingut va ser posat a disposició judicial, qui va decretar el seu ingrés a la presó.

Són tendència