Connect with us

Actualitat

Sant Joan disposarà de la nova Unitat Bàsica de Salut (UBS) el segon semestre d’enguany

Sant Joan disposarà de la nova Unitat Bàsica de Salut (UBS) el segon semestre d'enguany

Avui ha tingut lloc l’acte de col·locació de la primera pedra

Aquest dimarts s’ha celebrat l’acte de col·locació de la primera pedra de les obres de construcció de la nova unitat bàsica de Sant Joan. A l’acte hi ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez; el batle de Sant Joan, Francesc Mestre, ila directora de Gestió i Recursos Humans del Servei de Salut, Mar Rosselló.

El projecte de la nova Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Sant Joan consisteix a esbucar l’edifici actual i construir el nou al mateix lloc, però eliminant l’elevació actual del terreny i construint la nova edificació en el nivell més baix del solar, amb una millora substancial en l’accessibilitat. A més, la nova Unitat Bàsica de Salut doblarà la superfície destinada a equipament i serà més accessible per a la població. La nova edificació suposarà una millora de la qualitat assistencial que s’ofereix a la població amb unes instal·lacions que passen de 120 m² a 260 m².

Les obres de construcció, pressupostades en 570.641,14 €, tenen un termini d’execució de 12 mesos comptadors des de la signatura de l’acta de comprovació del replanteig, que es va signar al mes de setembre.

El futur edifici disposarà d’una consulta de medicina familiar, una d’infermeria, una de pediatria i una sala de cures.

Són tendència