Connect with us

Comunitat

Algunes cadenes d’alimentació encara no han aplicat el descompte de l’IVA als aliments bàsics

Algunes cadenes d'alimentació encara no han aplicat el descompte de l'IVA als aliments bàsics

La mesura anunciada pel govern espanyol devia començar a començar a aplicar-se des de l’1 de gener

La supressió de l’IVA en un grup d’aliments bàsics, com ara el pa, la llet, els ous i les hortalisses, entre d’altres, devia començar l’1 de gener.

Aquest dilluns, primer dia feiner de l’any nou, algunes cadenes d’alimentació de Manacor han obert les portes sense haver aplicat aquests descomptes encara. Consultats per aquesta incidència, els encarregats s’han limitat a respondre “estamos en ello”.

Els suposats consumidors que han tingut millor sort que altres en aquest sentit, també es queixaven que han explicat que amb prou feines han notat l’anunciat descompte al tiquet de compra, mentre que altres asseguraven que els havia sortit més cara la compra d’avui que la que van fer la setmana passada. I és que tot i que l’IVA s’ha reduït en alguns aliments, el preu de la resta de comestibles, segons diuen, continua pujant. Com, per exemple, el cafè, que ho ha fet en 20 cèntims.

En canvi, la llet és un dels aliments que avui es compra uns cèntims per sota del preu habitual. Encara que no tots els tipus de llet. I sobre el pa, també hi ha hagut comentaris per a tots els gustos i colors.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència