Connect with us

Actualitat

Succés de pel·lícula de terror a Sant Llorenç

Cerquen a un home que va cometre un atracament en una gasolinera de Cala Millor

La propietària de la benzinera de Cala Millor ha estat segrestada aquest matí al seu domicili per un individu que li exigia tots els doblers que tingués a casa

D’un temps ençà, es produeixen fets i situacions a Mallorca que ni remotament hauríem pogut imaginar uns anys enrere. L’últim episodi, digne d’un guió cinematogràfic, s’ha vist aquest dilluns al matí a la localitat de Sant Llorenç, quan un individu s’ha personat al domicili particular de la propietària de la benzinera de Cala Millor amb el propòsit de fer-se amb els diners en efectiu que pogués tenir a casa.

El delinqüent, que anava armat amb un ganivet, li ha exigit a la dona que li entregués tots els diners que tingués en aquell moment. La víctima li ha respost que no tenia diners a casa. Aquest fet ha propiciat que la dona fos lligada de mans i obligada que l’acompanyés fins a l’estació de servei perquè una vegada allà li lliurés tots els diners que hi hagués a la caixa del negoci.

Després de l’arribada a la benzinera, la dona ha pogut demanar ajuda als treballadors. El delinqüent, en veure’s descobert, s’ha fugit amb el cotxe.

El succés està sent investigat per la Policia Judicial de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència