Connect with us

Societat

L’any nou i l’astrologia (II)

L'any nou i l'astrologia (II)

Aquestes són les previsions per a la resta de signes del zodíac: balança, escorpí, sagitari, capricorn, aquari i peixos

Encara que els astròlegs la defineixin com a ciència, no ho és, l’astrologia es basa en opinions i en creences i no en evidències. Fet aquest aclariment previ, aquesta és la predicció astrològica per al 2023 pel que respecta a cadascun dels signes del zodíac.

Després de descobrir l’horòscop 2023 dels àries, taure, bessons, cranc, lleó i verge, ara vos oferim les previsions per als següents signes del zodíac: balança, escorpió, sagitari, capricorn, aquari i peixos.

Balança
del 23 de juliol al 22 d’octubre

L’any nou les persones que pertanyen al signe de la balança tindran més facilitat a l’hora de complir rutines, dietes i pautes. Se’ls recomana la pràctica d’algun exercici i esport que beneficien cos i ment. Els ronyons i malucs i són les parts del cos que més han de cuidar.

Si fins ara s’han mostrat més conservadors en la seva gestió econòmica, al llarg del 2023 podrien tenir ganes de ser més arriscats en les seves inversions i d’intentar guanyar més doblers fent coses que els diverteixen o de gastar més en coses que els agraden. Poden sorgir oportunitats professionals o financeres de la mà d’un soci o aliat comercial.

Enhorabona!. Als balança els espera un any apassionant en l’amor gràcies al pas de Júpiter per la zona de les relacions de parella i socis, que pronostica bons auguris i bona sort. Tots els balança, tenguin parella o no, els espera un any molt social.

Escorpí
del 23 d’octubre al 22 de novembre

La primera meitat de l’any és recomanable que els escorpins reforcin els seus hàbits saludables. El colon, els genitals i la bufeta urinària són les parts del cos que més han de cuidar.

Serà un any de prosperitat econòmica i laboral, sobretot la primera meitat de l’any. Les persones que pertanyen a aquest signe podrien recuperar la comunicació i el contacte amb excaps o excompanys de feina que els siguin beneficiosos.

Els escorpins acumulen uns anys bastant complicats dins l’àmbit de l’amor, influenciats per Urà, que és el planeta que ho revoluciona tot. Molts escorpins han passat per crisis fortes, han viscut canvis abruptes o s’han divorciat. Durant el 2023 encara es mouran dins una certa inestabilitat en aquest sentit, però començaran a veure la llum. Sorgiran noves oportunitats amoroses i podria ser que se sentin atrets/es per persones exitoses professionalment.

Sagitari
del 23 de novembre al 20 de desembre

Els primers mesos de l’any, els sagitaris potser senten que els falta energia. S’esforçaran per cuidar-se i els anirà molt bé practicar esport a l’aire lliure. Les cuixes, els nervis ciàtics i el sistema hepàtic, són les parts del cos que més han de cuidar.

El vent els bufarà de cara a l’hora de guanyar notorietat o d’obtenir un gran èxit professional. L’economia tindrà molta importància durant el pròxim any i serà favorable.

Serà un any de pocs canvis en l’àmbit amorós. Si tenen parella, la mantindran i si no en tenen, no sembla que sigui l’any de trobar-la. És un any de preparació mental i emocional pel 2024 quan sí que podran trobar una persona molt especial. Viatjar serà la seva passió durant bona part de l’any.

Capricorn
del 21 de desembre al 19 de gener

En general, els capricorns gaudiran de bona salut durant 2023, no hi ha aspectes destacables, però a partir de juliol, el node nord i alguns eclipsis tocaran l’àrea de la família i de la nutrició i podria haver-hi comportaments que facin evidents el vincle entre el menjar i l’estat d’ànim. No poden descuidar els genolls, la pell i els ossos, són les parts del cos que més han de cuidar. La família i l’habitatge seran dos aspectes molt importants pels capricorns durant el 2023.

Els moviments dels planetes fan pensar que els capricorns tindran un any abundant. Ja fa anys que estan molt pendents de les finances, ja que són persones molt ambicioses i valoren molt la llibertat financera. Professionalment, serà un any de consolidar coses amb la vista posada en el futur.

Gaudiran de bones amistats i al llarg del 2023 en faran de noves que, a més a més, els poden ser de molta utilitat a l’hora d’aconseguir els seus objectius econòmics. Les parelles estables sentiran la necessitat de renovar-se.

Aquari
del 20 de gener al 18 de febrer

Els aquari fa 2 anys que arrosseguen a Saturn i altres alineacions molt intenses. La situació ve d’enrere. Cal remontar-se a finals del 2020. Han estat molt centrats en la feina i la vida els ha exigit molta maduresa. L’estructura del cos que va des dels genolls als turmells, a més de la circulació, són els seus punts febles.

Des del punt de vista econòmic, venen de nedar dins de l’abundància en aquests últims anys. Els pròxims dotze mesos, hauran de ser una mica més conservadors en la seva gestió financera.

A partir del mes de maig, disposaran de facilitats si volen formar una família, si volen comprar un habitatge o millorar el que tenen i també sobre els assumptes relacionats amb la fertilitat.

Els primers sis mesos de l’any l’amor no té massa rellevància per l’Aquari. A partir del mes de juliol, poden donar-se canvis en aquest sentit. S’activarà la vida social i les possibilitats de conèixer persones noves o de fer molts plans en parella són altes.

Peixos
del 19 de febrer al 20 de març

Als peixos els tocarà lluitar contra Saturn durant dos anys i mig (a partir del 8 de març). Això vol dir que aniran molt justets d’energia i sentiran el pes de les responsabilitats. La part positiva d’aquesta influència, és que estaran molt més centrats i tindran més capacitat de viure peus a terra. Han de cuidar els peus i el sistema limfàtic.

Dins l’àmbit professional, l’any passat va ser molt bo i aquest 2023 recolliran els fruits. Saturn els ajudarà a liderar més i millor i a materialitzar les seves intuïcions. Viuran moments dolços a la feina actual i no es pot descartar un canvi laboral a millor.

L’amor no serà l’àmbit que més destacarà en la vida dels peixos aquest 2023, perquè estaran més centrats en el ‘jo’ i la fredor de Saturn farà que no estiguin massa per hòsties. Els que vulguin aproximar-se a un peix, o bé ofereixen serietat i compromís o no arribaran molt enfora.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència