Connect with us

Societat

L’any nou i l’astrologia

L'any nou i l'astrologia

Aquestes són les previsions per als primers sis signes del zodíac: àries, taure, bessons, cranc, lleó i verge

Encara que els astròlegs la defineixin com a ciència, no ho és, l’astrologia es basa en opinions i en creences i no en evidències. Fet aquest aclariment previ, aquesta és la predicció astrològica per al 2023 pel que respecta a cadascun dels signes del zodíac.

Àries
Del 21 de març al 19 d’abril

Les persones àries tindran molt d’interès a millorar l’aspecte físic. Faran molt d’esport, cuidaran molt la imatge, gaudiran de bona salut i se sentiran on fire durant bona part de l’any que estem a punt d’estrenar.

També els espera un any d’abundància gràcies al trànsit de Júpiter per la seva zona que pertany a la influència dels doblers. Seria a partir del mes de maig i és molt probable que aquesta abundància econòmica tengui alguna cosa a veure amb els viatges o l’estranger.

El 2023 també serà un any on es mostraran molt interessats pels assumptes de caràcter espiritual fins al punt de replantejar-se el sentit de la vida.

La família i l’amor no seran les àrees més rellevants. Serà un any on prioritzaran el jo i el món. És possible que també visquin grans canvis en el cercle d’amistats.

Taure
Del 21 d’abril al 20 de maig

Els taures han passat un parell d’anys complicats, perquè les persones que pertanyen a aquest signe no els agraden els canvis, necessiten tenir rutines clares, tenir-ho tot controlat i sentir-se segurs, sobretot econòmicament. I, és clar, venim d’un parell d’anys econòmicament molt convulsos i estan esgotats.

El 2023 se’ls presenta més tranquil. Dins l’àmbit professional, els últims dos anys els ha obligat a esforçar-se molt i han hagut de sortejar moltes limitacions. Durant el 2023, Saturn canvia de signe i els concedirà una treva en aquest sentit. Serà un bon moment per recollir els fruits de tots els esforços, i podran gaudir més i millor de la vida i l’economia també els acompanyarà.

Decidiran reduir el seu cercle d’amistats. Valoraran més la qualitat que la quantitat.

Bessons
Del 21 de maig al 20 de juny

Els gèminis tindran d’un bon estat de salut en general i només hauran d’anar amb compte amb alguns períodes de fatiga o estrès, que probablement estaran relacionats amb la feina. Els pulmons, els braços, les espatlles, les mans i el sistema nerviós, són els seus punts dèbils i són les parts que més han de cuidar.

El 2023 serà un any molt potent en l’àmbit professional. Dotze mesos pe endavant per a convertir idees en projectes reals Èxit garantit, però amb esforç. Tot gràcies a la influència de Saturn, que, per cert, no acostuma a regalar res.

Els que vulguin una relació estable, l’amor pot sorgir en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Els que ja la tenen, hauran d’anar amb compte amb les temptacions!.

Cranc
Del 21 de juny al 20 de juliol

Aquest 2023 no hi ha aspectes destacables en la zona de la salut dels crancs, però com que són molt sensibles, sempre han de vigilar com el seu cos físic somatitza les emocions. Cranc regeix l’estómac, l’esòfag i els pits.

Als cracs els passarà una mica com als gèminis i el 2023 agafarà més protagonisme l’apartat professional. El trànsit de Júpiter pot afavorir ascensos, promocions o canvis molt satisfactoris a la feina.

Les persones que pertanyen a aquest signe i que vulguin formar parella cercaran relacions que vagin més enllà de la connexió sexual. L’amor serà més idealista i voldran que hi hagi una connexió més espiritual i filosòfica.

Lleó
Del 21 de juliol al 21 d’agost

La salut dels lleó millorarà l’any que ve, sentiran que tenen més energia i vitalitat. Hauran d’evitar l’excés de preocupacions, l’estrès i l’ansietat.

Atenció, perquè els espera un any molt poderós en l’àmbit professional, la reputació social i les aspiracions a llarg termini. Unes bones expectatives laborals que no necessàriament aniran acompanyades d’un creixement econòmic, però sí de prestigi i reputació.

Saturn, que normalment dona una mica per sac, a la fi abandona la zona de l’amor de la carta dels lleó i això suposarà un gran alliberament. Tindran moltes ganes de passar-s’ho bé i expandir-se. Alerta amb els fantasmes del passat, no fos cosa que reaparegui algun o alguna ex. Moltes relacions amoroses i d’amistat sorgiran entorn de la feina.

Verge
Del 22 de juliol al 22 de setembre

Els verge són un signe que per naturalesa es preocupen molt per la salut i el seu aspecte físic. El signe de verge regeix els intestins i, per tant, el tema digestiu és el que haurien de cuidar més. Dieta saludable i fer esport.

L’economia, en principi, es mantindrà estable durant el 2023. Però a partir de juliol, amb els eclipsis i el canvi dels nodes lunars sobre l’eix dels doblers, poden presentar-se bones oportunitats per invertir i crear noves fonts d’ingressos.

L’entrada de Saturn a la zona de les relacions a partir del mes de març posarà algunes relacions a prova, com és el cas de la parella, però també dels socis o col·laboradors amb qui comparteixen responsabilitats i obligacions. Les relacions que ja estiguin tocades hauran de superar proves per definir si la cosa va o no va. El mateix succeirà amb algunes relacions d’amistat.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència