Connect with us

Actualitat

A Cala Rajada: Un jove és arrestat per haver envestit intencionadament a un ciclista

La Guàrdia Civil d'Artà, en col·laboració amb la policia local de Capdepera, ha arrestat un jove de 21 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'intent d'homicidi amb conseqüència de lesions i omissió del deure de socors. Els fets es van produir diumenge passat, dia de Nadal, quan una parella amb els seus dos fills menors circulaven en bicicleta per dins del nucli urbà de Cala Rajada, moment en què van recriminar al conductor d'un vehicle un excés de velocitat. Aquest fet va provocar un enfrontament verbal entre ells. Minuts després, i mentre el ciclista es va aturar al costat de la vorera esperant la seva família, el conductor accelera bruscament el cotxe colpejant-lo, caient de la bicicleta i produint-se lesions al genoll dret i una fractura d'un dit de la mà esquerra. L'impacte també va provocar danys a la bicicleta. Posteriorment, el conductor va abandonar precipitadament el lloc dels fets. La víctima va haver de ser traslladada en l'ambulància a l'Hospital Manacor per ser atès de les ferides sofertes. La policia local va dur a terme un atestat de l'accident circulatori, però com que hi havia indicis d'intencionalitat, la Guàrdia Civil va obrir una investigació per tal d'aclarir els fets. La versió de diversos testimonis de l'incident i la versió de la víctima i la família van permetre la localització del cotxe en el mateix nucli costaner, facilitant la identificació del conductor que va ser arrestat.

Tots dos havien mantingut una discussió minuts abans del fet, ja que el conductor va ser recriminat per un excés de velocitat

La Guàrdia Civil d’Artà, en col·laboració amb la policia local de Capdepera, ha arrestat un jove de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’intent d’homicidi amb conseqüència de lesions i omissió del deure de socors.

Els fets es van produir diumenge passat, dia de Nadal, quan una parella amb els seus dos fills menors circulaven en bicicleta per dins del nucli urbà de Cala Rajada, moment en què van recriminar al conductor d’un vehicle un excés de velocitat.

Aquest fet va provocar un enfrontament verbal entre ells. Minuts després, i mentre el ciclista es va aturar al costat de la vorera esperant la seva família, el conductor accelera bruscament el cotxe colpejant-lo, caient de la bicicleta i produint-se lesions al genoll dret i una fractura d’un dit de la mà esquerra. L’impacte també va provocar danys a la bicicleta. Posteriorment, el conductor va abandonar precipitadament el lloc dels fets.

La víctima va haver de ser traslladada en l’ambulància a l’Hospital Manacor per ser atès de les ferides sofertes. La policia local va dur a terme un atestat de l’accident circulatori, però com que hi havia indicis d’intencionalitat, la Guàrdia Civil va obrir una investigació per tal d’aclarir els fets.

La versió de diversos testimonis de l’incident i la versió de la víctima i la família van permetre la localització del cotxe en el mateix nucli costaner, facilitant la identificació del conductor que va ser arrestat.

Són tendència