Connect with us

Comunitat

Dos detinguts a Palma per estafar 20.000 euros a una parella en la compra d’un habitatge

Una dona és detinguda a Palma per deixar a la seva filla menor amb uns desconeguts

L’operació de venda de l’immoble no es va arribar a tancar i els suposats gestors es van negar a tornar la quantitat econòmica acordada en concepte d’entrada

La Policia Nacional a Palma ha detingut dos homes, de nacionalitat espanyola, per estafar, presumptament, 20.000 euros una parella que volia comprar una casa. La investigació es va iniciar el passat 25 de novembre arran d’una denúncia interposada per les víctimes que, davant les dificultats d’aconseguir finançament per obtenir un habitatge, van decidir encomanar aquesta tasca de dos coneguts del barri on viuen, que es van presentar com a especialistes del sector immobiliari i gestors financers.

Al cap de poc temps de consumar-se aquest acord, els detinguts van mostrar a la parella un domicili, suposadament, lliure de qualsevol tipus de càrrec, assegurant també que constituirien un préstec hipotecari sobre el mateix del 100%.

Finalment, els detinguts van informar la parella que sobre l’immoble pesava un projecte urbanístic i cap entitat bancària constituïa hipoteques per a aquest tipus d’habitatges, i per això les víctimes van sol·licitar la devolució dels 20.000 euros, i tots dos es van negar.

Són tendència