Connect with us

Comunitat

Balears, tercer territori de l’estat amb més oferta, decideix limitar l’obertura de noves sales de joc

Més de 650 ciutadans de Balears s'han autoprohibit l’accés a sales i webs de joc i apostes en línia

La norma aprovada també prohibeix tota la publicitat i promoció d’aquest tipus d’activitats

El Consell de Govern ha aprovat limitar la concessió de noves autoritzacions de sales de joc i prohibeix tota la publicitat i els actes de promoció del joc a Balears. I és que les Illes compten amb una ràtio de concentració de 108 locals per cada milió d’habitants. Es el tercer territori d’arreu de l’estat amb més densitat d’oferta. Presenten una ràtio 40 punts superior a la resta de territoris.

A Consell de Govern s’ha aprovat la suspensió cautelar de la concessió de noves autoritzacions per a obrir noves sales de joc i apostes. L’objectiu, segons el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, és reduir el nombre de locals i acostar-lo a la mitjana nacional. Que en 2020 era de 68 locals per cada milió d’habitants. També protegir els col·lectius més vulnerables i donar la màxima seguretat i protecció jurídica als ciutadans.

Així mateix, amb aquesta reforma s’amplien les distàncies entre les sales de joc o apostes i els espais destinats a l’educació, a la salut, recintes esportius i parcs.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència