Connect with us

Societat

Entra de matinada en un habitatge ocupat de Manacor, es dutxa, menja i beu i intenta agredir al propietari quan és descobert

Detingut un empresari de Manacor per diversos delictes contra els drets dels treballadors

Un home, de nacionalitat argentina, va ser detingut la passada nit de Nadal acusat d’un suposat delicte de violació de domicili i amenaces

Els fets van ocórrer la passada nit de Nadal, en un habitatge ocupat de Manacor, quan un matrimoni que estava dormint va adornar-se que algú parlava a l’interior de la casa. Decidirien aixecar-se i van poder observar aigua per terra en els voltants del bany. Posteriorment, es van trobar a un home nu, que després de donar-se una dutxa, va decidir endinsar-se fins a la cuina per a menjar i beure.

El propietari de l’habitatge davant tan inesperada situació, li va convidar que abandonés la casa, responent l’intrús que es volia anar a l’Argentina, entre altres respostes incoherents.

Posteriorment, es va intentar treure-ho a la força, moment en què l’ara arrestat va decidir agafar una botella de cervesa que després de trencar-la, va amenaçar a l’home.

L’home va decidir anar-se’n de l’habitatge nu, únicament cobert per una tovallola subjecta a l’altura de la cintura

Després d’una discussió entre tots dos, l’intrús va decidir abandonar precipitadament el lloc, després de llançar-li la botella rompuda al propietari, que va acabar impactant en una porta de vidre que va resultar fracturada. L’home va decidir anar-se’n de l’habitatge nu, únicament cobert per una tovallola subjecta a l’altura de la cintura.

Una vegada el fet va ser posat en coneixement de la policia, una dotació d’agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i minuts després van poder localitzar a l’home en qüestió que deambulava per la zona.

Va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violació de domicili i amenaces.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència