Connect with us

Actualitat

Detinguda una treballadora d’un centre mèdic de Manacor per diversos robatoris a companys i pacients

Detingut novament un delinqüent que acumula més de 50 robatoris en habitatges de la zona costanera de Manacor

La investigació ha permès aclarir fins a una quinzena de furts

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van detenir dimarts passat una dona de mitjana edat, de nacionalitat espanyola, com a presumpta autora d’un delicte de furt continuat en un centre mèdic de la ciutat.

Els agents de la Brigada de Policia Judicial van dur a terme una investigació des del mes de setembre passat, moment en què es van començar a rebre denúncies de manera continuada.

Consistien en sostraccions a la distracció de carteres o doblers en efectiu de l’interior de bosses, molts d’ells duts a terme en zones amb accés restringit a personal del centre, així com en zones comunes i en habitacions de pacients.

Davant l’acumulació de fets i la coincidència pel que fa al “modus operandi”, els agents van realitzar diverses gestions d’investigació i preses de declaracions, amb les quals es van poder demanar moltes dades, esbrinant que la presumpta autora era una treballadora del centre.

Cal destacar, que després de la suposada comissió d’un dels furts i davant de les sospites que tenien els empleats d’una determinada companya, diferents treballadores van sol·licitar presència policial al centre mèdic, davant la qual cosa, la suposada autora va córrer al bany i es va desfer dels bitllets sostrets, corroborant les sospites sobre aquesta.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de la dona, com a presumpta autora d’una quinzena de furts al seu centre de treball.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència