Connect with us

Actualitat

Presó pel conductor d’un atropellament mortal ocorregut a la carretera Algaida-Llucmajor

Presó pel conductor d'un atropellament mortal occorregut a la carretera Algaida-Llucmajor

Se l’acusa d’homicidi imprudent, omissió del deure de socors, abandó del lloc de l’accident i lesions

La jutgessa ha decretat l’ingrés a presó de l’autor de l’atropellament mortal ocorregut ahir a la nit a la carretera que comunica les localitats d’Algaida i Llucmajor, a l’altura del nucli de Randa. El tràgic succés va ocórrer devers les 20 hores d’aquest passat dimecres

El conductor del vehicle involucrat en el tragic succés va abandonar el lloc dels fets. Les dues víctimes eren germans i van ser atropellats en un tram de la via molt estret i d’escassa visibilitat. Els dos joves van quedar greument ferits sobre l’asfalt. Altres cotxes que transitaven per la zona es van aturar per prestar les primeres assistències a les víctimes i van alertar també els equips d’emergència. Poc després, agents de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, Policia Local d’Algaida, de Llucmajor i diverses ambulàncies activades pel Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU-061 es van desplaçar fins al lloc de l’atropellament.

Minuts després del succés, un home que va dir ser el conductor del vehicle involucrat en el sinistre es va personar voluntàriament a la caserna de la Guàrdia Civil de Llucmajor. En el plec de descàrrec hauria declarat que en tractar-se d’una zona estreta i amb poca visibilitat no es va adonar de la presència dels vianants.

En l’accident un dels dos joves que van sofrir l’impacte del vehicle ha mort aquesta passada matinada a Son Espases. La segona víctima, de 16 anys, roman ingressat i fora de perill.

Un dels dos joves que van sofrir l’impacte del vehicle ha mort aquesta passada matinada a Son Espases

Són tendència