Connect with us

Comunitat

Un xofer d’autobusos del TIB és brutalment agredit a Consell

Un xofer d'autobusos del TIB és brutalment agredit a Consell

Els fets es van produir aquest dissabte en una de les parades del servei quan va ser abordat per dos individus en plena via pública

Els casos relacionats amb les agressions que sofreixen els xofers d’autobusos han deixat de ser successos esporàdics. Aquest tipus de lamentables fets van produint-se, últimament, amb massa freqüència a Mallorca. L’últim episodi es va produir ahir dissabte a primera hora del matí i la víctima va ser un dels xofers de les línies del servei d’autobusos que cobreix la zona del Raiguer. Va ser en l’avinguda del Raiguer, de Consell, quan el xofer agredit es trobava fora del vehicle i per sorpresa va ser empès fortament per l’esquena. En donar-se la volta, es va topar davant seu amb una persona de gran corpulència qui li va demanar Saps qui som? Què li has fet al meu fill?, per a posteriorment propinar un fort cop de puny en la cara al xofer. Després d’un forcejament entre tots dos, la víctima va ser abordat novament per un segon individu que el va tirar a terra, moment en què va començar a rebre cops de puny i puntades de peu a la cara i altres parts del cos. Els dos agressors posteriorment van abandonar el lloc dels fets, deixant al xofer ferit en plena via pública.

L’agredit, que es troba de baixa laboral a conseqüència de les greus ferides sofertes, va poder ser atès posteriorment per diversos companys que van decidir traslladar-ho a un centre de salut perquè fos examinat i atès.

En la denúncia que va interposar davant la Guàrdia Civil, el xofer va fer constar que els agressors eren pare i fill. Pel que sembla, minuts abans un dels agressors li hauria recriminat que no aturés el bus perquè aquest pogués pujar.

Des del Sindicat Independent de Treballadors de Balears (Siteib) insisteixen a denunciar la falta de suport que reben els xofers per part de les empreses davant aquesta mena de situacions que ratifiquen la precarietat i inseguretat laboral del col·lectiu. Els representants dels treballadors adverteixen del perill que suposa que aquest tipus d’incidents es produeixin amb tanta assiduïtat i exigeixen condicions laborals més segures.

Són tendència