Connect with us

Comunitat

Els insults i amenaces a una professora, per fer retirar una bandera espanyola, acaben a la Fiscalia

Una nina de cinc anys mor en el col·legi La Salle de Palma per una intolerància alimentària

La presidenta del Consell Escolar de Balears, Pepita Costa-Tur, creu que darrere la polseguera generada a les xarxes existeix una “voluntat de desestabilització” del sistema educatiu

Finalment, el Govern denunciarà a la Fiscalia els insults i amenaces que ha rebut una professora d’un centre educatiu de Palma que va fer retirar una bandera espanyola de l’aula. La mestra va demanar als alumnes que retiressin la bandera en suport a la selecció amb motiu del Mundial que se celebra aquests dies a Qatar.

Pel que sembla, els alumnes se’n van negar a retirar-la i arribaren a encarar-se amb la docent. Davant la tensa situació creada, la mestra va decidir donar per acabada la classe. Després, un pare es va queixar a xarxes socials i es va difondre el nom de la docent, així com l’adreça i una fotografia seva. Durant aquests dies ha rebut tota mena d’insults i amenaces.

El portaveu de l’Executiu, Iago Negueruela, aquest dilluns, després del Consell de Govern, va condemnar la situació viscuda per part de la professora, qualificant-lo d’un “maltractament inacceptable”, afegint que “l’assetjament, els atacs i les amenaces rebudes per una docent d’un centre educatiu no poden ser passats per alt”.

Davant la situació creada, la Conselleria d’Educació va decidir enviar un inspector al centre escolar per reunir-se amb l’equip directiu i per elaborar un informe sobre l’incident.

La presidenta del Consell Escolar de Balears, Pepita Costa-Tur, veu una “instrumentalització política” entorn de la polèmica viscuda al centre La Salle de Palma.

Són tendència