Connect with us

Comunitat

Josep Melià i Antoni Salas seran els caps de llista d’El Pi

Josep Melià i Antoni Salas seran els caps de llista d'El Pi

La formació regionalista ha fet públic aquest dissabte els candidats al Govern i al Consell de Mallorca de cara a la convocatòria del proper mes de maig

Josep Melià i Antoni Salas encapçalaran les llistes d’El PI-Proposta per les Illes al Parlament i al Consell de Mallorca respectivament. El Consell General ha donat el vistiplau a les dues candidatures i avui han estat presentats oficialment com a caps de cartell de la formació regionalista amb motiu de les pròximes eleccions previstes pel mes de maig del 2023.

Melià i Salas faran equip, respectivament, amb Xisca Mora i Magdalena Vives, que ocuparen el segon lloc de les candidatures.

Josep Melià, candidat a Parlament per Mallorca, ha assegurat que “la societat mallorquina i de Balears tenen una oportunitat. I aquesta ha de dependre d’un partit centrat i no dels extremismes. Votar El PI és garantia de moderació i de modernitat per aquestes Illes”. Per la seva part, Xisca Mora ha explicat d’on ve i cap a on vol anar. “Necessitam un canvi, amb responsabilitat i recollint la feina feta dels que eren abans i pensant en els que vendran després”.

El candidat al Consell de Mallorca, Antoni Salas, actual batle de Costitx i president de la Felib, ha declarat que “la meva vocació política em fa donar una passa endavant per liderar aquesta candidatura. Sempre en positiu”. La número dos, Magdalena Vives ha assegurat que “el Consell necessita mà de metge i faré tot el possible per canviar-ho”.

El president del partit Tolo Gili ha mostrat la seva satisfacció per les candidatures del Parlament i del Consell de Mallorca. “Són gent de partit, amb experiència i ganes de fer feina. A més, estic segur que aquestes eleccions serem clau per marcar les polítiques dels pròxims anys. És temps de canvi. I El Pi el durà a terme”.

La formació també ha anunciat que pròximament posarà en marxa un procés per tal d’elegir els caps de llista municipals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència