Connect with us

Actualitat

La Policia relaciona la identificació de quatre persones a Felanitx amb “un cas aïllat d’assetjament a una menor”

La Policia Local de Felanitx relaciona la identificació de quatre persones "per un cas d'assetjament a una menor"

El cos policial nega que els fets ocorreguts ahir capvespre a la plaça de Ses Palmeres tenguin a veure en un intent de rapte

La Policia Local de Felanitx ha emès un comunicat aquest dijous on confirma una actuació d’identificació d’un grup de persones realitzat aquest dimecres a la nit “davant un possible cas d’assetjament a una menor”. El cos policial desvincula aquest fet, que qualifica d’aïllat, “de qualsevol altra informació que hagi pogut circular a través de xarxes socials en diferents grups de ciutadans”, on es relacionava els fets ocorreguts amb un suposat intent de rapte d’una menor.

Segons el relat dels fets que ofereix la Policia Local de Felanitx, “l’horabaixa d’aquest dimecres es va produir a la identificació de tres persones i una quarta que se’n va anar amb una furgoneta, després que un dels individus assetgés a una menor a la plaça d’Espanya de Felanitx”, diu la nota.

La menor, que caminava per la coneguda plaça de Ses Palmeres, va ser presumptament abordada per un adult. La menor es va posar nirviosa i es va intentar refugiar a un establiment. Posteriorment, aquest individu va ser recriminat per persones que hi havia a la zona. Segons el comunicat oficial, “una parella de la policia local que feia ruta de control es va aturar per identificar a quatre persones, complint amb l’article 16 de la Llei de seguretat ciutadana”.

Des de l’Ajuntament de Felanitx s’ha informat que “la Policia Local i Guàrdia Civil han fet feina conjuntament per esclarir els fets i s’informa que es desvincula aquest fet de qualsevol intent de segrest a menors. Es va procedir a la identificació de quatre persones per un presumpte aldarull a la via pública. Aquest matí s’ha presentat una denúncia a la Guàrdia Civil per un presumpte cas d’assetjament a una menor”.

Davant l’alarma social creada en el municipi i la preocupació de pares i mares, “la policia local i guàrdia civil, volen desmentir que els missatges que han circulat per les xarxes siguin d’un segrest”.

Són tendència