Connect with us

Actualitat

Investiguen un intent de rapte d’una menor d’edat a Felanitx

Investiguen un intent de rapte d'una menor d'edat a Felanitx

Els fets han ocorregut avui capvespre en la plaça de Ses Palmeres; un dels homes que han intervingut en el succés hauria estat detingut poc després, segons algunes fonts

Aquest dimecres s’ha denunciat un intent de rapte d’una menor a la plaça de Ses Palmeres de Felanitx. Els fets han ocorregut avui capvespre, quan un home, que poc després del succés hauria pogut ser detingut segons el testimoni d’alguns veïnats, ha intentat introduir una nina a l’interior d’una furgoneta de color blanc, sense aconseguir-ho. La víctima hauria pogut escapar i refugiar-se a l’interior d’un supermercat situat en la mateixa plaça. El conductor del vehicle, ha aconseguit abandonar de forma precitada el lloc dels fets.

El succés ha provocat la l’ogica alarma entre els veïns del municipi. El succés està sent investigat per la Guardià Civil i la Policia Local, i en aquestes últimes hores els investigadors haurien demanat la col·laboració ciutadana per tal d’aconseguir localitzar a la furgoneta utilitzada en l’intent de rapte.

Segons les dades divulgades, es tractaria d’una furgoneta, model HYUNDAI H1 o similar. El vehicle en qüestió hauria estat vist per Portocolom. Les descripcions facilitades pels cossos de seguretat, també destaquen que la placa de matrícula davantera està doblegada i no se’n sap el número. En el capó del vehicle tindria habilitat una entrada d’aire al motor, la caixa de càrrega s’obri amb portes corredisses i a les finestres no hi té vidres, té xapa.

Demanen que en cas que algú pugui identificar-la, anoti la matrícula, es fixi en les persones que viatgen a dins, i  posteriorment ho comuniqui als cossos policials

Segons ha pogut saber defrancdigital.com, la passada nit de Halloween, també a Felanitx, ja hauria existit un intent de rapte d’una menor i on una furgoneta de característiques molt parescudes hauria aixecat les sospites d’alguns testimonis.

Són tendència