Connect with us

Vist a les xarxes

Les enquestes arriben al WhatsApp

Les enquestes arriben al WhatsApp

Aquesta nova possibilitat que incorporarà el servei de missatgeria instantània, estarà disponible tant en Android, com en iPhone com en la versió per a ordinador d’escriptori

La possibilitat de fer enquestes entre els participants en un xat de grup és una novetat molt interessant que ha decidit incorporar WhatsApp entre les seves funcions.

Fins ara, el que s’acostumava a fer era llançar una pregunta a l’aire i esperar que un per un anessin responent dins el mateix xat. A partir d’ara tot serà més senzill.

Com es podrà fer una enquesta?

Tant en Android, com en iPhone com en la versió per a ordinador d’escriptori, el funcionament és el mateix: has de tocar al botó de compartir la teva localització, un document, una foto o un arxiu i, si ja tens la funció disponible, t’apareixerà una opció que diu “Crear una enquesta”.

Juntament amb les enquestes, la nova versió de missatgeria instantània també preveu ampliar la capacitat dels xats grupals de 500 a un miler de participants, a més de permetre fer videotelefonades de fins a 32 participants.

Són tendència