Connect with us

Actualitat

La tempesta provoca alguns incidents a Manacor, Porto Cristo, Cala Rajada i Llucmajor

La tempesta provoca alguns incidents a Manacor, Porto Cristo, Cala Rajada i Llucmajor

A primera hora del dia, en alguns punts del Llevant han arribat a caure 35 litres/m2 en menys de mitja hora

Aquest dijous hem començat el dia amb els carrers banyats a molts indrets de Mallorca en general i del Llevant en particular, després d’una nit de ruixats. Alguns dels registres més importants, pendents de confirmació oficial, s’han acumulat en alguns punts del Llevant, com és el cas de Porto Cristo que de bon matí ha descarregat amb força deixant un registre de gairebé 35 litres/m2 en menys de mitja hora.

Aquest fet ha provocat alguns incidents en el nucli costaner. S’han tornat a repetir els ja habituals problemes de clavegueram de la primera línia, on algunes de les terrasses dels negocis de la zona han vist com novament eren envaïdes per l’aigua que sortia de la xarxa de clavegueram i que al mateix temps provocava que una part d’aquesta aigua concentrada en la via pública, acabés a la platja com es pot veure en el vídeo que acompanya la notícia.

Altres punts del mateix nucli urbà, també s’han vist afectats per l’acumulació d’aigua. Les fotografies que adjuntam corresponen a la plaça de s’Avenc, que ha quedat intransitable. Les restes de brutícia han cobert pràcticament la majoria dels embornals i resta de sistemes de drenatge de la zona.

Segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), l’impacte d’un llamp ha avariat el radar ubicat a la costa de Llucmajor.

Els Bombers de Mallorca també han hagut d’intervenir després que s’inundés un transformador elèctric ubicat al carrer de Joan Serra Camps de Manacor. L’acumulació d’aigua ha provocat que la instal·lació quedés inundada i fora de servei.

Les pluges també han fet que alguns carrers de la zona de Cala Rajada quedassin intransitables per la gran quantitat d’aigua caiguda.

La tempesta provoca més de 1.500 llamps en només tres hores

Les tempestes de les últimes hores, i segons ha informat l’Aemet, han provocat més de 1500 llamps, la majoria a la mar, entre les 9 del matí i les 12 del migdia.

Són tendència