Connect with us

Actualitat

Manacor posa en marxa un nou servei de suport lingüístic a la contractació

Manacor posa en marxa un nou servei de suport lingüístic a la contractació

El ple de l’Ajuntament va decidir incloure clàusules a la contractació de serveis municipals per part de les empreses amb l’objectiu de fomentar i fer efectiu l’ús públic de la llengua catalana

El nou servei de suport lingüístic recull la petició de l’oposició de proporcionar ajut a les empreses davant els canvis normatius, vigents des del mes de setembre. Les empreses podran sol·licitar assessorament mitjançant el correu electrònic suportlinguistic@manacor.org. “És un acompanyament pensat en positiu i ajudarà aquestes empreses a prestar un millor servei”, ha explicat el regidor de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

El servei lingüístic oferirà una tasca d’assessorament específic amb un objectiu molt concret que és el d’ajudar a les empreses que vulguin contractar per a l’Ajuntament de Manacor i tenguin dubtes.

Es posa un correu electrònic a disposició de les empreses i persones que vulguin contractar amb l’Ajuntament de Manacor. Així mateix, també es prestarà orientació concreta sobre les clàusules, proporcionarà models d’exemple i si fa falta derivarà l’empresa als professionals que siguin necessaris en cas de requerir de traduccions llargues.

«Volem fer una feina proactiva, que serveixi per millorar el servei de dona l’Ajuntament i també el que presten aquestes empreses», ha explicat la responsable del Servei lingüístic de l’Ajuntament de Manacor, Bel Andreu.

El servei també durà a terme un seguiment intern de la contractació per comprovar que els diferents departaments municipals inclouen les clàusules lingüístiques.

Són tendència