Connect with us

Actualitat

Manacor posa en marxa un nou servei de suport lingüístic a la contractació

Manacor posa en marxa un nou servei de suport lingüístic a la contractació

El ple de l’Ajuntament va decidir incloure clàusules a la contractació de serveis municipals per part de les empreses amb l’objectiu de fomentar i fer efectiu l’ús públic de la llengua catalana

El nou servei de suport lingüístic recull la petició de l’oposició de proporcionar ajut a les empreses davant els canvis normatius, vigents des del mes de setembre. Les empreses podran sol·licitar assessorament mitjançant el correu electrònic suportlinguistic@manacor.org. “És un acompanyament pensat en positiu i ajudarà aquestes empreses a prestar un millor servei”, ha explicat el regidor de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

El servei lingüístic oferirà una tasca d’assessorament específic amb un objectiu molt concret que és el d’ajudar a les empreses que vulguin contractar per a l’Ajuntament de Manacor i tenguin dubtes.

Es posa un correu electrònic a disposició de les empreses i persones que vulguin contractar amb l’Ajuntament de Manacor. Així mateix, també es prestarà orientació concreta sobre les clàusules, proporcionarà models d’exemple i si fa falta derivarà l’empresa als professionals que siguin necessaris en cas de requerir de traduccions llargues.

«Volem fer una feina proactiva, que serveixi per millorar el servei de dona l’Ajuntament i també el que presten aquestes empreses», ha explicat la responsable del Servei lingüístic de l’Ajuntament de Manacor, Bel Andreu.

El servei també durà a terme un seguiment intern de la contractació per comprovar que els diferents departaments municipals inclouen les clàusules lingüístiques.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència