Connect with us

Actualitat

Detingut el presumpte autor d’una trentena de robatoris a comerços i habitatges d’Artà

Detingut el presumpte autor d'una trentena de robatoris a comerços i habitatges d'Artà

La seva última acció la va protagonitzar fa una setmana després d’accedir a una galeria d’art de la localitat, on va aconseguir endur-se’n 100 € en efectiu i un collaret valorat en 1.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut un home, de 39 anys, de nacionalitat brasilera, com a presumpte autor d’almenys una trentena de robatoris en comerços i habitatges de la localitat d’Artà.

L’últim dels robatoris el va cometre suposadament la matinada del passat dia 20 d’aquest mes, després d’accedir a l’interior d’una galeria d’art després de forçar la porta d’entrada i es va apoderar de 100 euros i un collaret valorat en 1.000 euros.

Els agents encarregats del cas, després d’entrevistar-se amb diversos veïns del poble, van poderidentificar el possible autor dels robatoris denunciats. És un conegut delinqüent de la zona amb múltiples antecedents per fets similars.

Les gestions dutes a terme han permès demostrar que el detingut suposadament hauria comès una trentena de robatoris en habitatges i comerços de la localitat, cosa que havia creat la lògica alarma entre comerciants i veïns.

Són tendència