Connect with us

Actualitat

S’inicien les obres de la primera promoció d’habitatges públics al nucli de s’Illot

S'inicien les obres de la primera promoció d'habitatges públics al nucli de s’Illot

El projecte tindrà una superfície construïda de 1.253,51 m2 i 15 vivendes en total; el solar ha estat cedit per l’Ajuntament de Sant Llorenç

La presidenta del Govern, Francina Armengol; la gerent de l’IBAVI, Olvido Terrassa, i el batle de Sant Llorenç, Pep Jaume, han posat avui la primera pedra d’una nova promoció d’habitatge públic a s’Illot, la primera promoció d’HPP al municipi de Sant Llorenç.

El projecte que s’inicia avui tindrà una superfície construïda de 1.253,51 m2 i 15 habitatges en total: 11 de dos dormitoris (dos dels quals adaptats per a persones amb mobilitat reduïda) i 4 d’un dormitori. El solar ha estat cedit per l’Ajuntament de Sant Llorenç a l’IBAVI, un fet que ha volgut destacar la presidenta del Govern. “No tots els ajuntaments donen sol públic, per tant, vull agrair de forma molt evident als que sí que ho fan, als que col·laboren amb el Govern per resoldre problemàtiques de la seva ciutadania”.

Aquests habitatges aniran destinats a lloguer social i passaran a formar part del parc d’habitatge públic de les Illes Balears i, com ja és norma en les promocions de l’IBAVI, el 15% aniran destinats a joves.

Finalment, en compliment de la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica de les Illes Balears, es construiran sota criteris d’ecodisseny i de baix impacte ambiental, estalvi energètic i reducció de CO2 dels materials en un 25% en comparació amb un edifici convencional equivalent.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència