Connect with us

Actualitat

Detingut un delinqüent que acumula més de 50 robatoris en habitatges de la zona costanera de Manacor

Detingut novament un delinqüent que acumula més de 50 robatoris en habitatges de la zona costanera de Manacor

Vestia de jardiner per a no aixecar sospites i poder accedir a les cases a la recerca de joies i doblers

Agents de la Policia Nacional a Manacor, han detingut a un delinqüent que acumula nombrosos antecedents. Es tracta d’un home, de 56 anys, i d’origen marroquí que actua de manera habitual en les zones costaneres del municipi de Manacor, preferentment en Cala Murada i Cales de Mallorca, en altres nuclis costaners.

El “modus operandi” utilitzat per aquest individu consistia a rondar per les zones turístiques aïllades, fent-se passar per jardiner o operari de manteniment, a la recerca d’habitatges unifamiliars i xalets, per a accedir al seu interior i sostreure totes les joies, efectes personals i doblers que pogués, fins i tot a vegades actuava havent-hi persones a l’interior de l’habitatge.

En cas de veure’s descobert per algun dels perjudicats simulava que estava buscant treball de jardiner o que s’havia equivocat d’habitatge, per a continuació abandonar ràpidament el lloc. Precisament vestia de jardiner per a passar desapercebut.

La majoria dels robatoris denunciats s’han produït a Cala Murada i Cales de Mallorca

La seva última detenció es va produir quan va poder ser sorprès quan intentava accedir a un habitatge fent servir la porta de la cuina que donava al jardí, la qual no estava tancada amb clau.

Una vegada descobert va emprendre la fugida de la zona, si bé va poder ser gravat pels afectats que van aportar les imatges en la denúncia presentada en la Comissària de Manacor.

El sospitós va poder ser arrestat poc després per violació de domicili i temptativa de furt, tramitant-se el corresponent atestat i sent posat a disposició Judicial. L’arrestat compta amb més de 50 detencions policials.

Són tendència