Connect with us

Vist a les xarxes

Té decidida Rafel Nadal la seva retirada ?

Té decidida Rafel Nadal la seva retirada ?

Fa ja alguns dies que distints mitjans estan especulant amb aquesta possibilitat

Fa ja alguns dies que distints mitjans estan especulant sobre la possibilitat que el tenista Rafel Nadal s’estigui plantejant seguir les passes de Roger Federer i pugui anunciar la seva retirada.

El Majorca Daily Bulletin en la seva edició d’aquest dilluns, es fa ressò d’aquesta probabilitat, i recorda que el mateix tenista en una entrevista concedida al diari The Sun, abans del naixement del seu primer fill, reconeixia la seva voluntat de tenir descendents, alhora que afegia, “però la realitat és que els anys van passant, i m’agradaria fer-ho quan la meva vida esportiva ho determini (…) No sé si viatjar durant tot l’any i tenir fills és el més convenient”.

En declaracions al Daily Express, l’extenista espanyola Carla Suárez fa uns dies reconeixia que la decisió per part de Rafel Nadal de deixar el tenis professional “està més a prop del que es pugui pensar”. Després d’un bon inici de la temporada 2022, els problemes de lesions que persegueixen el tenista els últims anys, s’han convertit en un veritable maldecap fins al punt de condicionar la seva participació en alguns tornejos importants de la temporada.

Són tendència