Connect with us

Comunitat

Una dona és detinguda per apallissar una professora d’un col·legi de Palma

L’arrestada havia denunciat suposades agressions de la docent al fill

La Policia Nacional ha detingut una dona per donar una pallissa a una professora d’un col·legi de Palma després de denunciar, hores abans, suposades agressions de la docent cap al seu fill.

Segons ha explicat la Policia en nota de premsa, l’incident va tenir lloc divendres passat en un carrer pròxim a les avingudes, quan el menor va sortir de l’escola. En aquell moment, la mare va veure sortir la professora i la va seguir pel carrer, fins que la va agafar fortament i la va llançar contra el terra per continuar copejant-la.

Un ciutadà que caminava per la zona va observar l’agressió i va aconseguir separar la mare, moment en què va abandonar el lloc dels fets.

Un cop els agents van arribar al lloc, van realitzar diverses batudes per la zona fins que finalment van localitzar la presumpta agressora i van procedir a detenir-la.

Segons fonts properes als fets, l’arrestada, dies abans, s’havia posat també en contacte amb l’escola per un suposat cop de mà de la professora cap al menor i Inspecció Educativa ha intervingut per aclarir els fets.

Són tendència