Connect with us

Comunitat

Aquest dissabte comença la vacunació massiva contra la covid i la grip a Mallorca

Llargues coes de gent en el centre Covid exprés de Manacor

Pel que fa a l’àmbit sanitari de Manacor i comarca, serà al centre COVID-exprés, situat a Via Palma, entre les 8.30 i les 19.30 hores

Salut té previst obrir aquest dissabte els punts de vacunació massiva de Mallorca perquè determinats grups de població puguin acudir-hi sense cita per rebre les vacunes combinades contra la covid-19 i la grip. La població diana pertany als grups següents: persones de seixanta anys o més, persones que tenguin entre dotze i cinquanta-nou i alguna malaltia de risc i que, a més, hagin rebut l’SMS d’avís o el rebin en els pròxims dies, i les embarassades. També podran ser vacunats els treballadors sanitaris i sociosanitaris que fan feina a l’atenció primària, a l’atenció hospitalària o a les residències de gent gran o d’atenció a les persones amb discapacitat. Ara com ara, ja són 15.166 les persones que ja han estat vacunades, segons ha informat el departament de Salut del Govern.

Per tant, les persones d’aquests grups diana poden acudir sense cita entre les 8.30 i les 19.30 hores a qualsevol dels quatre punts de vaccinació oberts a Mallorca: Son Dureta i Espai Francesc Quetglas, a Palma; antic quarter del general Luque, a Inca; i COVID-exprés de Manacor.

Són tendència