Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver: “Els cotxes són els culpables dels col·lapses circulatoris de Manacor”

Miquel Oliver: "Els cotxes són els culpables dels col·lapses circulatoris de Manacor"

Els problemes de mobilitat que pateix el nucli urbà de la ciutat va ser tractat novament a l’últim ple municipal; el PP tem que el futur traçat del tren pugui agreujar la situació

El futur traçat que es decideixi al voltant de prolongació de la xarxa ferroviària de Llevat al seu pas pel nucli urbà de Manacor, va ser motiu de consulta per part del grup municipal popular al passat ple celebrat per l’Ajuntament de Manacor. La regidora Maria Bel Bauzá va expressar la preocupació del seu grup davant la possibilitat que aquest fet pugui arribar a dificultar encara més els problemes de mobilitat que pateix el nucli urbà de la ciutat, que va definir de “col·lapse”.

Aquesta consulta va donar peu a tractar la qüestió sobre les llargues retencions de trànsit que des de fa mesos es donen a les vies d’accés i sortida de Manacor, principalment a les hores centrals del dia, més enllà dels mesos d’estiu.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va culpar la situació a l’excés de cotxes. Els vianants i les bicicletes no provoquen cap col·lapse”. El batle va manifestar-se a favor que es prenguin decisions polítiques de futur encaminades a definir de quina manera han de ser utilitzats els espais públics, qui ha de tenir prioritat i com ha de ser la mobilitat pel nucli urbà de la ciutat”.

Aquí podeu escoltar un breu resum del debat que va provocar l’assumpte.

Són tendència