Connect with us

Comunitat

Melià sobre la licitació en bloc de Son Dureta: “El Govern pretén afavorir Florentino Pérez i Villar Mir”

Melià sobre la licitació en bloc de Son Dureta: "El Govern pretén afavorir Florentino Pérez i Villar Mir"

El portaveu d’El Pi diu que aquest fet perjudica les empreses de Balears i exigeix a l’executiu que liciti de forma individual la reforma dels sis edificis

El portaveu d’El Pi al Parlament, Josep Melià, ha anunciat que en el pròxim ple demanarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol si pensa complir amb la proposta de resolució presentada en el seu dia pel grup regionalista i que va ser aprovada pel ple, que instava a l’executiu a licitar de forma individual els sis edificis que s’han de reformar de l’antic Hospital de Son Dureta.

El portaveu ha recordat que recentment el Tribunal Administratiu Central va anul·lar la licitació del Govern de nou centres de salut valorada en 86 milions d’euros perquè no es feia per lots. “No volem que el Govern una vegada més torni a caure amb la mateixa pedra, com sembla que tornarà a ser. Els hi plantejam a l’inici, amb temps, perquè rectifiquin”.

Melià ha criticat que una vegada més l’executiu pretén fer en bloc una obra que supera els cent milions d’euros, i ha assenyalat que la normativa de contractes prioritza que es facin contractes petits perquè hi puguin optar el màxim d’empreses possibles. “El Govern pretén afavorir Florentino Pérez i Villar Mir i perjudicar les empreses de les Illes Balears i que bona part d’aquesta inversió se’n vaig mar enllà i no quedi a Balears”.

Són tendència