Connect with us

Actualitat

Un registre de 55 litres és suficient per causar noves inundacions al carrer Bordils de Porto Cristo

Un registre de 55 litres és suficient per causar noves inundacions al carrer Bordils i l'abocament d'aigües brutes a la platja de Porto Cristo

Els continus problemes que provoca la reformada xarxa de clavegueram de la primera línia del nucli costaner segueixen sense resoldre’s

Les interminables obres de reforma que s’estan duent a terme a la primera línia de Porto Cristo i que s’havien d’executar en un termini de 6 mesos, van pel camí de complir un any i continuen sent notícia pels nombrosos problemes que provoquen als veïns i negocis de la zona.

Un episodi de pluges puntuals que va tenir lloc el dijous de la setmana passada, ja va suposar malestar entre els residents, ja que l’acumulació d’aigua als voltants del carrer Bordils i de la platja era evident, tot i que en menor mesura que l’episodi que es va viure el passat mes d’agost. La situació, viscuda fa menys d’una setmana, no va evitar que apareguessin dins de l’aigua destinada al bany algunes taques de residus fecals.

Una polèmica reforma que sens dubte centrarà bona part de l’Assemblea Ciutadana que el govern municipal de Manacor té previst celebrar aquest dijous, a Porto Cristo

Les precipitacions que s’han produït en alguns punts de Mallorca aquestes últimes hores, també tingueren la seva incidència a Porto Cristo ahir a la nit, deixant uns registres de 55 litres/m2, segons les fonts que hem pogut consultar en el dia d’avui. Aquest acumulat d’aigua, que tampoc suposen cap exageració, van ser suficient perquè es tornessin a repetir els problemes detectats a la infraestructura destinada a la recollida de les aigües residuals i pluvials de la zona. Els problemes segueixen sense resoldre’s, com es pot veure en les imatges del vídeo que acompanya aquesta notícia.

Les males olors i la presència de rates als voltants de la zona afectada, es convertien novament en els tristos i desagradables protagonistes d’una reforma que els veïns ja han avorrit molt abans que puguin donar-se per acabades.

Una polèmica reforma que sens dubte centrarà bona part de l’Assemblea Ciutadana que el govern municipal de Manacor té previst celebrar aquest dijous, a partir de les 19 hores, a l’Oficina Municipal de Porto Cristo. Una trobada que promet.

Són tendència