Connect with us

Comunitat

El Pi planteja una bateria de mesures al Govern per fer front a la massificació

No podem augmentar un 50% la població cada vint anys

La formació regionalista insta a fixar un topall al nombre de cotxes de lloguer, reforçar els control de ports i aeroports, limitar la compra d’habitatges a ciutadans estrangers i més control en l’arribada de la immigració il·legal

El portaveu d’El Pi al Parlament, Josep Melià, ha proposat aquest dimarts una bateria de propostes al Govern per fer front a la sobrepoblació. “El Govern de les Illes Balears s’ha d’implicar i s’ha de prendre d’una manera més seriosa el que suposa la massificació. No podem augmentar un 50% la població cada vint anys. Aquestes xifres ens durien al col·lapse i a una pèrdua de qualitat de vida evident”, ha ressaltat Melià en la seva exposició.

El representant de la formació regionalista ha instat a l’Executiu a prendre mesures en aquest sentit com fixar un topall al nombre de cotxes de lloguer, reforçar els control de ports i aeroports, limitar la compra d’habitatges per part ciutadans estrangers i establir més control en l’arribada de la immigració il·legal.

Segons Melià, “la sobrepoblació és un dels grans reptes de la nostra societat i no podem quedar impassibles. Hem d’adoptar mesures i solucions per fer-hi front”.

Melià : “No podem augmentar un 50% la població cada vint anys”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència