Connect with us

Societat

Ensurt i desconcert entre els veïnats de Sant Llorenç

Ensurt i desconcert entre els veïnats de Sant Llorenç

Després que ahir vespre s’activés per primera vegada el pla de contingència davant el perill real de desbordament del torrent de Ses Planes

El Partit Popular de Sant Llorenç ha lamentat aquest divendres el desconcert i l’alarma generada entre els veïnats del poble després que ahir vespre s’activés per primera vegada el pla de contingència que adverteix del perill real de desbordament del torrent de Ses Planes.

Els populars insisteix en la necessitat de què s’informi la població de com actuar en cas d’emergència. Segons la portaveu Manuela Meseguer, “hi ha gent gran i famílies amb infants que van sortir de ca seva molt espantats quan escoltaren les sirenes, sense saber què fer. La por que es repeteixi un episodi similar al de la torrentada de 2018, segueix molt present”, destaca la portaveu conservadora a l’Ajuntament llorencí. Meseguer també recorda que la majoria d’aparcaments estan ubicats en zones inundables i suposa “un risc afegit”.

També, critica que “els torrents que travessen el poble estan en molt males condicions i a la gent se li posa un nu a la gargamella cada vegada que plou amb força davant el risc de desbordament”. En aquest sentit, retreu a la Conselleria de Medi Ambient que no els hagi netejat i recorda que “el mes d’agost el Partit Popular ja va advertir d’aquest risc”.

Són tendència