Connect with us

Actualitat

Les pluges deixen registres molt per damunt dels 100 litres/m2 a cinc indrets del Llevant

Les pluges deixen registres molt per damunt dels 100 litres/m2 a cinc indrets del Llevant

Segons les dades facilitades per Balears Meteo, Manacor (254,4 mm), Artà (181,6 mm), Sant Llorenç (145 mm), Son Carrió (132 mm), Son Sureda (114,2 mm) i Sa Tudossa (112,2 mm)

Les fortes tempestes d’aquesta ni han provocat inundacions i desbordaments de torrents arreu de les Illes, però de manera destacada a diferents punts del Llevant. S’han registrat un total de 68 incidents arreu de les Balears. Els Bombers de Mallorca han hagut d’assistir 32 edificis amb baixos inundats entre Manacor, Artà i Santanyí. S’han desbordat dos torrents, el de Canyamel de Capdepera i el de Na Borges, a Manacor.

Les pluges d’aquestes últimes hores han deixat registres molt per damunt dels 100 litres/m2 a cinc indrets del Llevant. Segons les dades facilitades per Balears Meteo,Manacor (254,4 mm), Artà (181,6 mm), Sant Llorenç (145 mm), Son Carrió (132 mm), Son Sureda (114,2 mm) i Sa Tudossa (112,2 mm).


Torrent de Ses Planes, a Sant Llorenç

El torrent de ses Planes, a Sant Llorenç, va tornar a ser aquesta nit passadamotiu de preocupació entre els veïnats del poble. No s’ha desbordat, però la gran quantitat d’aigua que acumulava corria amb força i els lamentables fets succeïts l’any 2018 han reaparegut entre els residents.

A Artà també han viscut una nit complicada. La gran quantitat d’aigua que va caure va provocar que places i carrers del nucli urbà quedassin gairebé intransitables.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència