Connect with us

Actualitat

Nou vessament d’aigües residuals a la platja de Porto Cristo

Segon abocament d'aigües residuals a la platja de Porto Cristo en només dos mesos i després de les suposades obres de millora executades a la primera línia que, suposadament, haurien d'evitar que es repetissin aquest tipus de situacions. En el primer abocament que es va produir a mitjan mes d'agost, el Consistori de Manacor va al·legar que la situació va ser provocada per l'embussament d'un col·lector de la zona que va deixar pràcticament inundada d'aigua molts de redols de la via. La situació va fer necessària que fos hissada la bandera vermella que prohibia el bany als banyistes. La situació s'ha repetit novament aquest dijous, després de la tempesta d'aigua caiguda al nucli costaner i que ha tornat a propiciar cortines d'aigua de la via pública cap a la platja. Les precipitacions que s'han produït aquest dijous a diferents indrets del Llevant també han descarregat en força en el municipi d'Artà, registrant-se entre 40 i 60 mm en poc més d'una hora. Alguns terrenys de Fora Vila s'han vist anegats davant l'acumulació d'aigua caiguda. Cal recordar que la previsió advertia pel dia d'avui d'un temps insegur, amb tempestes i ruixats que localment podien arribar a ser forts, en qualsevol moment i a qualsevol lloc, però sobretot entre avui vespre i demà migdia. Emergències manté activada l'alerta taronja.

Després de l’episodi de pluges que s’ha produït aquest dijous poc després del migdia

Segon abocament d’aigües residuals a la platja de Porto Cristo en només dos mesos i després de les suposades obres de millora executades a la primera línia que, suposadament, haurien d’evitar que es repetissin aquest tipus de situacions.

En el primer abocament que es va produir a mitjan mes d’agost, el Consistori de Manacor va al·legar que la situació va ser provocada per l’embussament d’un col·lector de la zona que va deixar pràcticament inundada d’aigua molts de redols de la via. La situació va fer necessària que fos hissada la bandera vermella que prohibia el bany als banyistes.

La situació s’ha repetit novament aquest dijous, després de la tempesta d’aigua caiguda al nucli costaner i que ha tornat a propiciar cortines d’aigua de la via pública cap a la platja.

Les precipitacions també han tingut la seva incidència a altres indrets del Llevant, destacant els registres que s’han donat en el municipi d’Artà, amb un acumulat entre 40 i 60 mm en poc més d’una hora. Alguns terrenys de fora vila s’han vist anegats davant l’acumulació de pluja.

Cal recordar que la previsió advertia pel dia d’avui d’un temps insegur, amb tempestes i ruixats que localment podien arribar a ser forts, en qualsevol moment i a qualsevol lloc, però sobretot entre avui vespre i demà migdia. Emergències manté activada l’alerta taronja.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència