Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver: “Contents, però expectants”

Miquel Oliver: "Contents, però expectants"

El batle de Manacor agraeix que es comencin a veure compromisos i no únicament promeses entorn del Tren de Llevant i confia que es tenguin en compte les peticions de l’Ajuntament pel que fa al traçat

Aquesta és la valoració que ha fet el batle de Manacor, Miquel Oliver, sobre l’anunci de la presidenta del Govern, Francina Armengol, al voltant de la prolongació del servei ferroviari a la zona de Llevant. Oliver agraeix que es comencin a veure compromisos tangibles i no únicament promeses. “Contents, però expectants”, ha matisat.

El batle ha recordat que les primeres reivindicacions sobre la conveniència de prolongar el Tren a la resta de municipis del Llevant partiren de Manacor, “si bé l’arribada del Govern de Bauzá va fer que les intencions inicials quedassin aturades i el traçat es convertís en Via Verda”.

“Volem que el traçat pugui ser compatible amb la Via Verda, si no és possible totalment, que ho pugui fer de forma parcial”

Miquel Oliver ha explicat que després de l’anunci fet avui per la presidenta del Govern, cal fixar-se novament dos reptes que ja van ser exposats des de Manacor a l’anterior conseller de Mobilitat, Marc Pons en una trobada celebrada a Palma l’any 2020: quin ha de ser el traçat al seu pas per Manacor, “que reunesqui totes les garanties de seguretat que els tècnics aconsellin”, i que el projecte pugui ser compatible amb la Via Verda, “si no és possible totalment, que ho pugui fer de forma parcial”, ha declarat el batle.

Al seu entendre, “qualsevol proposta que no tingui en compte aquestes dues qüestions, entendríem que el projecte no seria el més convenient per a la ciutat”.

Són tendència