Connect with us

Actualitat

Son Macià acollirà el futur centre cinegètic de Mallorca

Son Macià acollirà el futur centre cinegètic de Mallorca

Després de l’acord de lloguer signat per l’àrea de Promoció econòmica i Promoció local amb la propietat de la finca Sa Mola per un període de 10 anys

Son Macià acollirà a curt termini el futur centre cinegètic de Mallorca. El conseller de Promoció econòmica i Promoció local, Jaume Alzamora i el batle de Manacor, Miquel Oliver, han donat a conèixer la iniciativa que és dura a terme a la finca de Sa Mola, després que l’ens insular hagi establert un acord de lloguer amb la propietat per un període de 10 anys. L’acord entre les parts contempla l’ús de 70 quarterades de l’esmentada finca rústica.

Aquest nou espai, un cop finalitzades les obres de condicionament que ha d’assumir la propietat, podrà acollir activitats formatives, pràctiques cinegètiques i projectes de recerca i conservació d’espècies autòctones, segons ha explicat el conseller, Jaume Alzamora.

Per la seva banda, el batle, Miquel Oliver, ha agraït que Manacor pugui acollir un centre d’aquestes característiques, ressaltant que aquesta actuació també permet contribuir a preservar el patrimoni rural del municipi.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, el director insular de Cooperació Local i Caça, Jaume Tomàs i el conseller de Cooperació Local i Promoció Local, Jaume Alzamora, han donat a conèixer la iniciativa que és dura a terme a la finca de Sa Mola, a Son Macià.

Són tendència