Connect with us

Actualitat

Aquest divendres: Col·lapse circulatori total per poder sortir de Manacor

Aquest divendres: Col·lapse circulatori total per poder sortir de Manacor

La ciutat ha viscut l’enèsim episodi de retencions de l’estiu, però tal vegada el d’avui hagi estat el més greu i important de tots

Divendres, 30 de desembre. Últim dia del mes que dóna per acabat definitivament l’estiu i a les portes del cap de setmana. Dia amb molt ennigulat, possibilitat de pluges i l’ambient és més aviat fresc. La temperatura gairebé en alguns indrets no arriba als 20 graus quan falten pocs minuts perquè siguin les 10 del matí. Hora punta de la mobilitat en la carretera que uneix Capdepera, Artà, Son Servera i Sant Llorenç amb Manacor, en direcció a Palma.

Un nombre considerable de vehicles es troben atrapats en diversos trams de congestió al seu pas per la capital del Llevant. Molts usuaris, quan són a l’atura de la rotonda de Sant Llorenç, es troben una filera llarga de vehicles que es mouen a pas lent per la via de circumval·lació. Finalment, decideixen agafar la carretera que passa per davant de l’Hipòdrom fins a enllaçar amb Via Palma. Pocs metres després s’adonen que també es troben atrapats i que les retencions són per tot arreu. No hi ha escapatòria possible.

La coa de vehicles començava a la rotonda del polígon i s’allargava fins a la caserna de la Guàrdia Civil

I és que Manacor ha viscut aquest divendres l’enèsim episodi de retencions de l’estiu, però tal vegada el d’avui hagi estat el més important de tots. Només perquè vos pogueu fer una idea de la situació que s’ha viscut a la Via que travessa el nucli urbà de la ciutat, sapigueu que la coa de vehicles començava a la rotonda del polígon i durant una llarga estona ha arribat fins a la caserna de la Guàrdia Civil.

Les protestes dels usuaris que han tingut que s’han topat amb la situació ha tingut la seva prolongació a les xarxes. Els ciutadans reclamen una solució urgent a la situació.

Són tendència