Connect with us

Societat

La cotitzada model i actriu, Emily Ratajkowski, recorda la seva infància passejant pels carrers de Sant Joan

La cotitzada model i actriu, Emily Ratajkowski, recorda la seva infància passejant pels carrers de Sant Joan

Va compartir el moment en les xarxes socials i ho va fer en un perfecte català: “Mallorca és màgica. Cada vegada que torn tenc la sensació que som a casa”

La model, actriu i també influenciadora, Emily Ratajkowski, ha repetit aquesta setmana l’experiència de visitar novament el poble de Sant Joan, en el Pla de Mallorca, per recordar la seva infància que va viure en aquest indret de l’illa. La model ja ho va fer, ara fa tres anys, quan va explicar amb motiu d’aquella primera visita que “vaig passar tots els estius de la meva infància fins als 14 anys en un petit poble anomenat Sant Joan, en el centre de Mallorca. No havia tornat en 10 anys i tornar a redescobrir l’illa sent adulta ha estat una experiència increïble”, va escriure en aquell moment.

Ahir va repetir l’experiència i ho va fer passejant pel carrer Major del poble amb el seu fill, un fet que va voler compartir en el seu compte d’Instagram amb gairebé 30 milions de seguidors, i va descriure el moment amb un perfecte català: “Un home encantador es va aturar, amb el meu llibre en mà ‘My body’ i em contava que l’havia llegit amb la seva filla”. Ratajkowski defineix aquesta situació com “un cercle complet, un univers que s’uneix, un moment màgic”.

Seguidament va afegir “Mallorca és màgica. Cada vegada que torn tinc la sensació que som a casa. Tenc la sort de tenir aquesta illa com a part de la meva vida i ara també la del meu fill”. Finalment, amb un to sentimental, exposa que ella va aprendre a caminar en aquests carrers, els mateixos que està amb el seu fill.

La seva visita a Sant Joan compartida a Instagram acumula més de 497.000 reaccions

Emily Ratajkowski va ser considerada la Dona de l’Any en 2013 per la revista ‘Esquire’ i per la revista ‘GQ’, la dona més sexi del món en 2014.

Es va donar a conèixer després d’aparèixer al vídeo musical de Robin Thicke “Blurred Lines”, que va acabar sent la cançó número u de l’any 2013 en diversos països, malgrat ser polèmica per moltes raons incloent-hi nudisme, plagi i els seus temes de degradació i llibertat sexual.

La seva visita a Sant Joan compartida a Instagram acumula més de 497.000 reaccions.

Són tendència