Connect with us

Comunitat

Tolo Gili fa pública la seva candidatura per continuar presidint El Pi

Tolo Gili fa pública la seva candidatura per continuar presidint El Pi

Ho fa confiant en el mateix equip de feina del darrer any: Xisca Mora i Jaume Monserrat, figuren com a vicepresidents per Mallorca

El polític artanenc, Tolo Gili, ha fet pública la seva candidatura per revalidar el títol de president d’EL PI amb motiu del pròxim Sisè Congrés Balear. Va insistir a reafirmar que mantindrà la “bicefàlia entre càrrecs públics i de partit”. També va deixar clar que “ell no serà el candidat de cap llista electoral autonòmica”.

Gili presenta el mateix equip de feina que ha tengut el darrer any: Xisca Mora i Jaume Monserrat, es proposen com a vicepresidents per Mallorca, Lucia Ribas, com a vicepresidenta per Eivissa, i Antoni Bosch, com a vicepresident per Menorca. Completen l’equip Magdalena Vivies, com a tresorera, i Rafel Ballester, que passarà a ser el coordinador.

Gili suggereix l’entrada de noves veus a les executives “per enriquir el projecte, obtenir noves idees i perspectives i fer d’El Pi un partit encara més sòlid i solvent”

Gili suggereix l’entrada de noves veus a les executives “per enriquir el projecte, obtenir noves idees i perspectives i fer d’El Pi un partit encara més sòlid i solvent al servei dels ciutadans de les Illes Balears”. D’aquesta manera, Gili vol consolidar l’estructura municipal i orgànica del partit per posar en marxa la carrera electoral.

“Estam davant una oportunitat històrica i farem feina amb totes les nostres forces perquè la gent confii en un projecte de centre, pragmàtic i que mira pels interessos de les Illes Balears”, va manifestar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència